Boka Pia Vevle för en föreläsning, en workshop eller utbildning med fokus på kommunikation och bemötande skräddarsydd för ditt företag, din arbetsplats eller din förening. 

Pias mål är att ge dig de kunskaper och verktyg som du behöver för att utveckla dig, din personal och din  verksamhet. Hennes fokus är samspelet mellan beteende, bemötande, kommunikation och konflikthantering. 

Pia tar uppdrag över hela landet. Hon arbetar både online och genom att komma till er eller till en annan överenskommen plats. 

Intresserad?

Kontakta Pia för att boka en tid där ni går igenom dina önskemål och detaljerna för ert evenemang. 

Om det passar dig bättre så kan du ringa eller skicka ett meddelande på 070-911 37 18 alternativt e-post till pia@vevleconsulting.se


Ett axplock av…

Uppdrag som tidigare har genomförts hos: Studieförbundet Vuxenskolan, Hundägarservice, Coompanion, Kungälvs kommun, Insamlingsstiftelsen Min Lyxdag, Prader Willi föreningen Sverige och privat personer som efterfrågat hjälp med  kommunikation. 


Sagt om Pia

Pia är en fantastisk föreläsare och har en god förmåga att engagera sina lyssnare på ett inspirerande sätt”

Susanne Kihl, Hundägarservice

”Pia är en ärlig och  inspirerande föreläsare som har egna livserfarenheter att dela med sig av. Som statsvetare, som mamma till barn med funktionsvariation och som tidigare utredare på polisen. Pia kan på ett enkelt och intressant sätt beskriva hur vårt samhälle är uppbyggt på  lokal, region och riksnivå”

Marie Pettersson, Coompanion