En bild på Pia Vevle och tre grafiska fåglar i turkos färg

Kommunikation och Bemötande

Nu när mitt snart 20 åriga projekt närmar sig ett avslut så är det dags för mig att ta en ny inriktning där jag delar med mig av mina kunskaper inom kommunikation och bemötande som jag samlat på mig under årens lopp. 

Prader Willi syndrom

Det innebär inte att jag lämnar sällsynta diagnosen Prader Willi syndrom åt sitt öde utan jag placerar in hen i mitt specialområde som omfattar bl.a (våldsamt) utåtagerande beteende, låg affektivt bemötande och intellektuell funktionsnedsättning. 

Jag är Pia Vevle

Jag är statsvetare med inriktning säkerhetspolitik som under dryga 15 år arbetat inom Polisen med verksamhetsplanering, uppföljning, analys och organisations-, förändrings- och projektledning. Jag har varit arbetsledare vid Gränspolisen och t.f. stabschef på dåvarande länskriminalpolisen.

För tre år sedan beslutade jag mig för att starta mitt företag, Vevle Consulting och i samband med det så lämnade jag min anställning och gav mig ut i entreprenörskapet. De här åren har mitt fokus varit trädgårdsjobb och jag är tacksam för den tid av återhämtning som det gett mig. Nu skalar jag bort den delen av min verksamhet och numera är det endast min egna trädgårdsogräs som får min uppmärksamhet. 

Jag är mamma till en sällsynt unik dotter med Prader Willi syndrom och att kastas in i ett liv utanför normalstördheten har format mig till den jag är idag. Det har varit en tuff, sorgsen men alldeles underbar och lärorik resa som jag inte skulle byta bort även om jag fick möjlighet till det.

Snart flyttar hon hemifrån & det är dags att jag börjar stå på egna ben. 

Life is too short to ignore it! 

// Pia Vevle

Nystart av Vevle Consulting