Pia Vevle

Oavsett vilket område du arbetar inom så är kommunikation och bemötandet en viktig del, både vid interna kontakter likväl som externa. Kommunikation är som att lägga ett pussel där varje bit är avgörande för helheten d.v.s hur vi uppfattar och uppfattas vid möten med andra.

Arbeta med mig

Det krävs mod, motivation och målmedvetenhet att utforska och utveckla de egna styrkor inom kommunikation och bemötande men du behöver inte göra det för egen hand.

Jag erbjuder ett antal tjänster där du får de kunskaper och verktyg som du behöver för att utveckla dig, din personal och därigenom er verksamhet.


Talk to me – Rådgivning

Det här är för dig som vill ha råd och samtala kring din egna kommunikation  och bemötande. Vi träffas online och samtalar om vart du står  idag, dina styrkor  och  utvecklingsområden samt hur du  kan gå  vidare i din utveckling. 

Samtalstid: 60 minuter

Din investering: 960 SEK exkl moms


One-on-one  VIP

Det  här är en spännande dag som kräver mod, motivation och  målmedvetenhet. Det är din dag där vi med utgångspunkt från dig fokuserar och arbetar aktivt för att du  ska  bli  medveten om  ditt sätt att kommunicera. Det gör  vi genom samtal och  interaktiva övningar med efterföljande analys och återkoppling.  En del av övningarna kommer att filmas. Efter dagen  så får du en skriftlig sammanfattning med tillhörande filmer som ett  fortsatt stöd i din utveckling. 

Du får under dagen:

  • utforska vilken kommunikationsform som är din styrka
  • arbeta aktivt med ditt budskap
  • identifiera vad som triggar dig
  • lära dig vad som påverkar kommunikation
  • lära dig att rita din egna kommunikationskarta
  • kunskap om hur du kan bemöta andras kommunikation
  • lära dig hur du förpackar  och når  ut  med ditt  budskap

Vi träffas online eller IRL beroende på vart du bor. Datum och på vilket sätt  vi möts bestämmer vi vid ett inledande samtal som du bokar nedan. 

Din investering: 7 700 SEK exkl moms


Skrivtjänster

Det här är en tjänst för dig som behöver professionell hjälp med ansökningar från fonder, samhällsstöd och att utföra organisations-/verksamhetsutredningar. Tjänsten riktar sig till företag, ideella föreningar och privatpersoner. 

Vi träffas online eller personligen beroende på vart du bor. Innan du bokar tjänsten så har vi ett inledande samtal där du berättar vad du behöver hjälp med och för att se om vi är rätt för varandra. 

Din investering: pris från 2 500 SEK exkl moms

Varje gång vi kommunicerar ges vi ett tillfälle att lära oss något om oss själva”

– PIA VEVLE –